Autor: Rivo Sarapik • 14. juuli 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kiisler klaarib Ruhnu laevatüli

Regionaalminister Siim Valmar Kiisler läheb koos majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi esindajatega 22. juulil Ruhnu saarele, et saada selgust sealsete ettevõtjate ja Saare maavalitsuse transporditülis. 

Kiisleri sõnul andis Saare maavanem tüli tekitanud teemal eelmisel nädalal ülevaate, mis oli positiivses vaimus, samas Ruhnu ettevõtjate hiljutine pöördumine on väga murettekitav. "Et konkreetseid asjaolusid kontrollida, lähen ise kohapeale," kinnitas ta E24-le.

Üheksa Ruhnu ettevõtjat tegid möödunud nädalal pöördumise riigi poole, milles väitsid, et riik on 93-kohalise reisilaeva asendamisega 8-kohalise väikelennukiga ettevõtjate töökohad saarel sisuliselt likvideerinud ja ettevõtluskeskkonna hävitanud.

Nad nõudsid, et majandus- ja kommunikatsiooniministeerium võtaks transpordiühenduse korraldamise Ruhnuga Saare maavalitsuse käest enda pädevusse ning et regionaalminister tagaks püsiasustusega väikesaarte seaduse täitmise.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077