Autor: Rivo Sarapik • 25. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaarli puiestee avatakse ühistranspordile

27. juunist sõidab ühistransport ka Vabaduse väljaku ja Kaarli puiestee linnast väljuval teepoolel.

Liinide nr 1, 2, 3 ja 6 trollibusside liiklus ja liinide nr 9, 11, 16, 17, 17A, 23, 40 ja 46 autobusside liiklus hakkab seega toimuma mõlemal teepoolel, linnast väljuval sõidusuunal teevad autobussid peatuse ajutises asukohas - Kaarli puiestee alguses sõidukite parkla kõrval.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077