Autor: Rivo Sarapik • 19. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

airBalticul Lätis 40 mln maksuvõlga

Läti lennufirma airBaltic on 1,8 miljoni lati ehk enam kui 40 miljoni kroonise maksuvõlaga üks suurematest maksuvõlglastest Lätis.

Lennufirma on oma võlasummaga riigi seitsmes võlglane. Lennufirma eelmise majandusaasta tulemused ei ole veel teada. 2007. aastal saavutas firma käibe 159,4 mln latti ehk umbes 3,5 mlrd krooni. See oli 38% enam kui 2006. aastal. Firma kasum samas kahanes peaaegu neli korda, ulatudes 1,5 mln lati ehk 33 mln kroonini.

Lennufirma avalike suhete juht Janis Vanags kommenteeris Äripäeva sõsarlehele Dienas Bizness, et tema käsutuses ei ole infot, et firmal on maksuvõlg, sest ühtegi ametlikku teadet pole võla kohta lennuettevõte saanud.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077