Autor: Rivo Sarapik • 18. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Estonian Air alustab lende Tallinna Peterburi vahel

Estonian Air alustab 27. juulist lende liinil Tallinn-Peterburi. Lennud hakkavad toimuma neli korda nädalas esmaspäeviti, kolmapäeviti, reedeti ja pühapäeviti.

„Tallinn-Peterburi näol on tegemist väga olulise liiniga – Peterburi on siinse regiooni suurim linn, millel on Eestiga palju ärilisi ja kultuurilisi kontakte ning uue lennuliini avamisega tahame anda omapoolse panuse nende kontaktide edasisse arengusse. Lennud toimuvad neli korda nädalas, selline lennugraafik pakub häid võimalusi nii äri kui ka puhkuse eesmärgil reisivatele reisijatele,“ selgitas Rauno Parras, Estonian Airi kommertsala asepresidendi kt. 

Lennufirma kodulehelt ostes on ühe suuna hind Peterburi alates 1438 kr. Hind sisaldab makse, kohtade arv on piiratud.

Lend Tallinn-Peterburi-Tallinn

Esmaspäev, kolmapäev, reede  OV621

Väljumine Tallinnast 12:50Saabub Peterburi 15:05 Pühapäev OV623Väljub Tallinnast 19:15Saabub Peterburi 21:30 Esmaspäev, kolmapäev, reede OV622Väljub Peterburist 15:45Saabub Tallinn 15:50 Pühapäev OV624Väljub Peterburi 22:10Saabub Tallinna 22:15

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077