Autor: Rivo Sarapik • 15. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Majanduskomisjon: Hiiumaa vajab rohkem kui üht laeva

Riigikogu majanduskomisjon arutas täna praamiliikluse tulevikku Hiiumaal ja leidis, et ühest suurest praamist, nagu pakkus sügisest Hiiumaa ja mandri vahel käima Väinamere Liinid, hiidlastele kindlasti ei piisa ja tuleb leida saareelanikele võimalikult sobiv lahendus.

Majanduskomisjoni esimees Urmas Klaas ütles E24.ee-le, et komisjon toetas Hiiu maavanema ja sealsete ettevõtjate seisukohta, et üks laev, olgu see nii suur ja mugav kui tahes, ei rahulda hiidlaste vajadusi.

"Meie soov oli, et hiidlaste huvidega väga tõsiselt arvestataks. Tõenäoliselt selleks et riskid oleksid jagatud, peab liinil sõitma rohkem kui üks laev. Eriti on see vajalike kevadel ja suvel, kui liiklus on tihedam," lausus Klaas.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077