Autor: Rivo Sarapik • 30. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Bussijuht pettis riiki 50 miljoniga

Maksuamet vahistas hiljuti GoBusi endise bussijuhi Vadim Šamrai kahtlustatuna rohkem kui 50 miljoni kroonises maksupettuses.

Kahtlustuse kohaselt esitas Šamrai eelmisel aastal maksuametile valeandmeid, mille tõttu tagastas riik tema neljale firmale ekslikult ligi 33 miljonit krooni, samuti esitas mees prokuratuuri arvates veel kahe firma kohta valeandmeid, mille eest riik oleks talle peaaegu tagastanud 19 miljonit krooni, vahendas Eesti Ekspress.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077