11. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ryanair lõpetab check-in´i lennujaamas

Ryanair lõpetab 1. oktoobrist lennujaamades reisijate lendudele registreerimise, reisijatel tuleb check-in teha internetis. 

Alates 1. maist peavad end internetis registreerunud reisijad tasuma 5 eurot registreerimise eest, teatas lennufirma.

Reisijad, kes jätkavad check-in punktide kasutamist, nõutakse alates 19. märtsist 10 euro suurust ning alates 1. maist 20. euro suurust tasu. Registreerimispunktid kaotatakse suve jooksul.1. oktoobrist alates saavad pagasi registreerinud reisijad kasutada lennujaamade pagasiletti.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077