10. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaks kaubalaeva põrkusid Jaapani lähedal

Jaapani rannikuvetes põrkasid udus kokku Lõuna-Korea ja Panama kaubalaevad. Õnnetuse tagajärjel jäi kadunuks 16 meremeest.

Rannavalve teatel saadeti õnnetuspiirkonda päästetöödele 5 laeva ja 3 kopterit ning kadunute otsingud jätkuvad, vahendas ERR.

Panama laev sai õnnetuses väiksemaid kahjustusi ning laeva 19-liikmeline meeskond pääses kokkupõrkest eluga. Lõuna-Korea alus on tõenäoliselt uppunud, kadunud meremehi otsitakse. Kokkupõrke põhjused pole veel teada.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077