6. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maanteeamet: teekatetel härmatis ja libedus 

Varahommikul enne kella kuut olid teekatted põhi –ja suurematel tugimaanteedel enamuses kuivad, kohati soolaniisked. Võib esineda aga härmatist ning sellest tingitud libedust.

Ilm oli sademeteta ja mõõduka nähtavusega. Teepinna temperatuure mõõdeti –1 kraadist Saare –ja Hiiumaal kuni –7 kraadini Ida-Virumaal.

Teeäärseid raietöid tehakse Pärnu maakonnas Tallinn-Pärnu-Ikla maanteel km-l  137,6-137,9 (Rae bussipeatuse juures). Kiirusepiiranguks on tööde tsoonis 30 km/h. Vajadusel korraldavad liiklust reguleerijad.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077