5. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Narva ei võta teederemondiks laenu 

Narva tühistas laenuhanke konkursi umbes 143 miljoni krooni saamiseks, millest 50 miljonit oli plaanitud linnateede remondiks. 

Linnavalitsus otsustas tühistada konkursi, kuna 1. märtsist jõustusid kohalike omavalitsusorganite ja nendega seotud ettevõtete krediteerimise piirangud: kohalikud omavalitsusorganid saavad võtta laenu ainult euroliidu tõukefondide projektide tarvis või välisabiprojektide omafinantseeringu osa katmiseks, kirjutab Põhjarannik.

Laenurahast kavatseti kulutada rohkem kui 31,5 miljonit krooni koolide ja lasteaedade remondile, üle 50 miljoni linnateede remondile, 13 miljonit spordikoolide remondile (muu hulgas 7 miljonit Kalevi staadioni renoveerimise kaasrahastamisele) ja 5 miljonit kultuuriasutuste remondile. Nüüd on kõikide nimetatud objektide tulevik lahtine. 

 

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077