Autor: Rivo Sarapik • 27. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna Sadam teenis üle 400 mln kasumit

ASi Tallinna Sadam puhaskasum kasvas eelmisel aastal 81 mln krooni võrra 417 mln kroonini. Käive jäi 2007. aastaga samale tasemele, ulatudes 1,17 miljardi kroonini.

Negatiivset mõju avaldasid 2008. aasta teises pooles alanud maailmakaubanduse mahu vähenemine, kui ka juba 2007. aasta kevadel alguse saanud kaubamahtude vähenemine, mis 2008. aastal pidurdus.

"Viimasel paaril aastal nii regiooni kui rahvusvahelisele transiidisektorile osaks saanud tagasilöögid ja maailmakaubanduse mahu langus, kinnitavad vaid veelgi vajadust ettevõtte tulubaasi mitmekesistamiseks, mis vastavalt 2008. aasta suvel kinnitatud strateegiale on planeeritud teostada läbi ettevõttele kuuluva kinnisvara arenduse ja konteinerkaupade veoga seotud tulude osakaalu suurendamise,” märkis ASi Tallinna Sadam nõukogu esimees Neinar Seli.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077