Autor: Rivo Sarapik • 28. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Laoekspert: väikesed vennad kaovad, soliidsed jäävad

Laoekspert OÜ juhatuse liige Peeter Kuus ennustab, et 2009. aastal kaovad laoehituse turult "väiksemad vennad ja jäävad soliidsemad firmad".

Laosisustamisega tegeleva ettevõtte juht tõdes, et 2008. aasta läks laoehituse osas lahjemaks. Firmal endal käive võrreldes 2007. aastaga langes. "2007. aastal keegi ei vaadanud, mis miski maksis, 2008. aasta oli päris hea ja rahulik aasta. Kui see aasta tuleks sama hea - küll siis oleks hästi," ohkas ta.

Teatavaid ladudealaseid hinnaküsimisi on, kuid kõik on Kuuse kinnitusel pankade taga kinni. "Olen optimistlik. Kuid on tunda, et kõik püüavad hullult kokku hoida."

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077