2. oktoober 2008

Kohus kuulutas välja Delta Transpordi pankroti

Harju maakohus kuulutas eile välja logistikafirma Delta Transport OÜ pankroti.

Eesti kapitalil ehitatud Delta Transport pakkus üle-euroopalist veo-, ekspedeerimis- ja ladustamisteenust.Selle klientideks olid personaalset, kiiret ja usaldusväärset logistilist lahendust otsivad ettevõtjad.

Pankrotiavalduse viis kohtusse arvukalt liisingumakseid võlgu jäänud Delta Transport ise. Kohus arutas avaldust avalikul istungil ja otsustas pankroti välja kuulutada. Pankrotihalduriks määrati Rein Vaiksaar. Võlausaldajate esimene üldkoosolek toimub 21. oktoobril.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077