• 27.08.08, 18:31
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Poliitik: olen automaksu veendunud vastane

"Mina olen üks selle 76% sees," kommenteeris reformierakondlasest riigikogu liige Harri Õunapuu automaksu vastaste ülekaalu. Uut maksu toetaks vaid 12% küsitletutest.
"Peaks piisama aktsiisimaksust. Kuna kütuseaktsiisi alles tõsteti, ei saaseda niipea teha. Mis puudutab aga CO2 ja luksusautode maksustamist, siis sellest ei tea ma midagi. Valitsuse päevakorras sellist punkti pole olnud," rääkis kunagine rahandusminister.
Õunapuu lisas, etei usu automaksu äkkkiiretpäevakorda tulekut. "Üleöö ei juhtu midagi. See peab olema koalitsioonis enne läbi arutatud," sõnas ta.
Õunapuu hinnangul peaksid poliitikud automaksu vastu olevate inimestegaarvestama. "Milleks nad (poliitikud - toim) siis üldse on, kui nad rahvast ei arvesta," oli rahvaasemik karm.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele