• 27.07.08, 18:55
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Araablased nõuavad naistaksojuhte

Abu Dhabi taksofirmad otsivad tikutulega taga naistaksojuhte, kuna sedanõuavad nende kliendid, vahendas The Arabian Business täna.
Ettevõtete andmetel ütlevad paljud nende kliendid, et tahavad naistaksojuhti. Näiteks eelistavad limusiinide roolis autojuhtidena naisi mitmed hotellid, kirjutas Araabia Ühendemiraatide päevaleht The National.
Al Ghazal Taxis müügi- ja turundusjuht Nael al Fakih rääkis ajalehele, et tema ettevõte palkas uute taksode rooli15 naist. Samas otsitakse lisa. Ettevõtte limusiinidel töötab autojuhtidena juba varasemast 70 naist.
Abu Dhabis töötab ligi 9000 taksot, kuid taksojuhtide seas on naisi vaid käputäis.
Dubais on need taksod, kus naised tohivad sõita, alates möödunud aasta jaanuarist värvitud roosaks.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele