28. mai 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuusk: imestan, et mind Filgate Creditiga seostatakse

Kinnisvaraärimees Veljo Kuusk ütles aripaev.ee-le, et on hämmeldunud katse üle tõmmata tema isikutTR Majade ja Kommest Autogatoimuvasse. Kuusk lisas, et pole seotud Kommest Auto pankrotti nõudnud Filgate Credit Enterprise Ltd-ga.

Aripaev.ee palus Kuusel kommenteerida kuuldust, et Kommest Auto pankrotti nõudnud salapärase Filgate Credit Enterprise taga on tema koos oma äripartneritega. Aripaev.ee edastab Kuuse vastused.

Kas olete Filgate Credit Enterprises Ltd-ga seotud? Kui jah, siis mis moel ning kuidas sai Filgate Credit Enterprises Ltd Kommest Auto kreeditoriks?Ma ei ole kuni teie küsimuseni kunagi isegi kuulnud sellisest ettevõttest. Ei mina ega ükski Kobe Investmentsiga seotud isik ega ettevõte ei ole Filgate Credit Enterprises Ltd taga.

Rüütmann jaKobe Investments plaanisid kunagi Rakvere Põhjakeskuse ühist arendamist. Hiljem omandas Kobe Investments Põhjakeskuse kinnistu. Kas see tähendab, et Teie ja Toomas Rüütmanni teed läksid lahku? Kui jah, palun selgitage, miks.Kobe gruppi kuuluv Kobe Asset 5 OÜ omandas Rakvere Põhjakeskuse TR Majade tütarettevõttelt Margea Investilt pärast seda, kui senine arendaja oli sattunud mõningatesse raskustesse. Esmalt omandasime kinnistu 2007. aasta sügisel võlaõigusliku lepinguga ning vastavalt lepingule sõlmiti 2008. aasta märtsis ka asjaõiguslik leping.

Kui jätkate Toomas Rüütmanni äripartnerina, palun täpsustage, kus.Ei mina isiklikult, Kobe Investments ega ükski teine minuga seotud ettevõte ei ole täna Toomas Rüütmanni äripartner.

Kuidas olete isiklikult kokku puutunud Toomas Rüütmanni pidevate lubadustega leida täiendavaid investoreid ning läbirääkimisi ümbritseva saladustelooriga?Kobe ettevõtetel ei ole mingit ärilist seost rahalistes raskustes Kommest Autoga ning seetõttu vastav kogemus ka puudub. Kinnisvaraga tegelnud TR Majad on meile teadaolevalt aastate jooksul kinnisvaraärist pigem ikka tulu kui kahju saanud.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077