6. märts 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ärilause: Igor Savenkov lubab nahast välja ronida

"Ronime kas või nahast välja. Laename, kui vaja," Onistari omanik Igor Savenkov ettevõtte maksuvõlast, Äripäev.

"Andetu teadlane on riigile mitu korda vähem kahjulik kui halb insener. Keskpärane teadlane lahustub maailmateaduses, halb insener teeb kurja kohapeal,"

Tartu Ülikooli rektorAlar Karis, Postimees.

"Selle Bauhaus OÜ olemasolu Eestis on suhteliselt üllatav. Mina ise ei suuda seda kuigivõrd tõsiselt võtta ja kõrvalseisjana teeb see pigem nalja. Päris Bauhausile on see tõenäoliselt aga tõsine probleem," ASi Pere juhataja Peeter Raudsepp tuntud Saksa ehitustarbefirma Bauhaus kõrvale ootamatult kerkinud samanimelisest Eesti kloonist, Äripäev.

"Praegu on meil kõigil suhteliselt keerulised ajad," alkoholitootjate liidu juhatuse esimees ja Liviko juhatuse esimees Janek Kalvi olukorrast alkoholiturul, Äripäev.

"Ei ole olemas sellist asja nagu keskmine Saksa turist," Berliinis asuva Balti turismikeskuse juht Marc Burgdorff, Äripäev.

"Venemaal mees naistepäeval raha ei loe - kimpude hinnad algavad seal 500 kroonist ja lilli kingitakse sülega," lillepoe müüja Tiina Eerik, Äripäev

"Metsandusgurud on vastu, omavalitsused ja maavanemad pahandavad, karavan aga liigub ja ükski kaamel ei pööra pead," Eesti Looduskaitse Seltsi esimees Juhan Telgmaa RMK reformist, Äripäev.

"Meil on pikk pink ja piisavalt välispoliitika ning Euroopa poliitika kogemusega inimesi," Reformierakonna peasekretär Kristen Michal on Europarlamendi valimiste suhtes optimistlik, Postimees.

"Meie tagasituleku kõige suurem tingimus on usalduse taastamine," Copterline’i Eesti tegevjuht Tõnis Lepp ei ütle Tallinn-Helsingi liini taastamise täpset kuupäeva, Postimees.

"Professor Krista Kodrese koostatud "Eesti Kunsti Ajalugu" loetakse veel poole sajandi pärast, aga vaevalt, et keegi siis suvatseb uurida meie lugupeetud peaministri kõnesid," professor Leonhard Lapin, EPL.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077