27. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartu linn loobub Go Busi teenustest

Go Bus asub koostöös Tartu linnavalitsusega arutama linnaliinide töö jätkumist, linnavalitsus teatas täna soovist lõpetada liiniveoleping alates 2008. aasta 27. juunist, teatas Go Bus oma pressiteates.

„Liiniveo leping Tartu linnaga on tänases majandussituatsioonis – kahe aasta jooksul muutunud kütusehindade, tööjõukulu jms juures - Go Busile majanduslikult kahjulik, oleme sellest ka linnavalitsust korduvalt teavitanud,“ ütles Go Busi tegevdirektor Rene Alpius. „Majanduslikult kahjuliku lepingu täitmine on vastuolus ka kehtivate õigusaktidega.“

Tartu Linnavalitsus tunnistab samuti, et samadel hanketingimustel nad uut vedajat leida ei looda. „Algavatel läbirääkimistel otsime koostöös lahendust, kuidas võiks reisijatevedu Tartus jätkuda kuni uue hanke väljakuulutamiseni,“ märkis Alpius.

Go Bus võitis 2005. aasta sügisel Tartu linnaliinide hanke ning sõlmis reisijateveoks viieaastase lepingu, mis hakkas kehtima 2006. aasta jaanuarist.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077