27. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Fernando Alonsost on populaarsem ainult Hispaania kuningas

Hispaania päritolu vormel-1 piloot Fernando Alonso oma kodumaal populaarsuse puudumise üle kurta ei saa.

Hispaania La Sexta telekanali uuring näitas, et Alonsot edestas kuulsuselt ja populaarsuselt ainult kuningas Juan Carlos, Alonso järel tuli kolmandaks peaminister José Luis Rodriguez Zapaterot, vahendas Tarbija24 myv3.fi uudist.

Võrreldes möödunud aastaga kasvas kahekordse vormel-1 maailmameistri populaarsus mitme pügala võrra.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077