25. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viking Line jättis ülebroneeritud kruiisilt maha 20 inimest

Umbes kahekümnel laevafirma Viking Line kruiisi ostnud reisijal ei õnnestunud eile Stockholmis laevale saada, sest seni teadmata põhjustel oli laev ülebroneeritud.

«See on kahetsusväärselt õnnetu juhtum ja eriti seetõttu, et tegemist oli jõuluajaga,» ütles Viking Line’i esindaja Helena Kneck, kes kinnitas, et ettevõte kompenseerib reisita jäänud inimestele kahjud küllaga, vahendas Postimees Aftonbladet.

10-15 inimesele õnnestus leida koht kruiisile aga 20 inimest pidid jääma kaldale.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077