20. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Politseinik tabas autoärandaja oma koduhoovis

Jõhvi politseinik Aleksei Rogožin võttis autoärandaja kinni oma koduhoovis, kui see parajasti oma kaasosalistega maja juurde pargitud auto kallal toimetas.

Politseilehe andmetel kuulis Rogožin keset üht augustiöödtänavalt lärmi ja seejärel klaasiklirinat ning läks toast välja asja uurima. Majaukselnägi ta, et hoovi pargitud Žiguli aken on puruks löödud ning kaks purjus noormeest püüavad süütejuhtmeid ühendada. Kolmas noormeesseltskonnast seisis sealsamas kõrval.

Rogožin võttis viimase kohe kinni ja kutsus telefonitsi politseipatrulli appi. Ehkki ärandatavas autos istunud noormeestel õnnestus algul põgeneda, saadi nad peatselt kätte ja viidi arestimajja kainenema. Alustati ka kriminaalmenetlust.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077