17. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kanajev: hollandlased tahtsid väga Pakterminali välja osta

Pakterminali omanikfirma TransKullo üks suuremaid omanikke Anatoli Kanajev teatas portaalile dv.ee, et tehingut pakkus Hollandi partner.

Kanajev lisas, et vastavalt kokkuleppele, ilma teiste aktsionärideta ei saa ta tehingut kommenteerida ning tehingu summat avaldada. Küsimusele, miks ta müüb oma osa, vastas Kanajev, et esiteks pakkus tehingut nende partner. Teiseks, see on palju suurema potentsiaaliga rahvusvaheline ettevõte.

"Pärast lühikest arutelu otsustasime, et Pakterminali jaoks on antud lahendus parim," kommenteeris Kanajev.

Küsimusele, kuhu plaanib ta müügist saadud raha edasi investeerida, ütles Kanajev: "Selle üle me praegu veel mõtleme. Me oleme avatud kõigile pakkumistele ja ideedele."

TransKullo teine suur omanik Endel Siff eitas reedel kategooriliselt Pakterminali müüki.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077