11. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Streik on 24 tundi edasi lükatud

Transpordi Ametiühing juhib tähelepanu, et bussijuhtide üleriigiline streik ei ole tühistatud. Vastavalt riikliku lepitaja ettepanekule on streigi algus 24 tundi edasi lükatud, kuid streigioht püsib lepingu ametliku allkirjastamiseni.

Riikliku lepitaja kompromissettepaneku peavad homme heaks kiitma Transpordi Ametiühingu juhatus ja Autoettevõtete Liidu üldkoosolek. Lepingu ametlik allkirjastamine võib toimuda homme õhtul. Transpordi Ametiühingu streigikomitee jaoks on see ainus alus streigi tühistamiseks.

Kui homsed kogud kokkulepet heaks ei kiida algab streik homme kell 21 ja laieneb vastavalt varasemale kavale.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077