11. detsember 2007
Jaga lugu:

Streik on 24 tundi edasi lükatud

Transpordi Ametiühing juhib tähelepanu, et bussijuhtide üleriigiline streik ei ole tühistatud. Vastavalt riikliku lepitaja ettepanekule on streigi algus 24 tundi edasi lükatud, kuid streigioht püsib lepingu ametliku allkirjastamiseni.

Riikliku lepitaja kompromissettepaneku peavad homme heaks kiitma Transpordi Ametiühingu juhatus ja Autoettevõtete Liidu üldkoosolek. Lepingu ametlik allkirjastamine võib toimuda homme õhtul. Transpordi Ametiühingu streigikomitee jaoks on see ainus alus streigi tühistamiseks.

Kui homsed kogud kokkulepet heaks ei kiida algab streik homme kell 21 ja laieneb vastavalt varasemale kavale.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee