11. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

General Motors plaanib turule tuua uue Hummeri

USA suurim autotootja General Motors tutvustas eile Detroidis ajakirjanikele uue Hummeri jooniseid, kirjutab The Detroit News.

Hummer X prototüüpi kavatsetakse esitleda jaanuaris toimuval Detroidi motoshowl. Uus Hummer saab olema varasematest väiksem, kütusesäästlikum ning sobivam noortele inimestele. Ajalehe sõnul hakkab see ilmselt konkureerima Jeep Wrangleriga.

Praegu müüakse umbes 14 protsenti Hummeritest väljaspool Ameerika Ühendriike – Euroopas, Austraalias, Aasias ning Lõuna Aafrikas. General Motors soovib protsendi kasvatada 20ni.

Nafta hinna tõusu tõttu on Hummerite populaarsus viimasel ajal langenud. Sel aastal on müük USAs langenud 22 protsenti.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077