6. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Konkurentsiamet: ühine majandustegevuse arutamine oleks kuritegu

Konkurentsiameti kolmanda järelevalveosakonna juhatajaJuhan Põldroosisõnul on Eesti bussifirmade koosviibimine muudel eesmärkidel kui filmivaatamine kriminaalkuritegu.

„Juhul kui nad seal piletihindasid või majandustegevust arutasid siis on see kindlasti taunitav. See oleks kriminaalkuritegu,“ ütles Põldroosbussifirmade ühise filmiõhtu kohta.

Samas tõdeb Põldroos, et loomulikult, kui oli tegemistainult filmiõhtuga, nagu asjaosalised väidavad, ei ole konkurentsiametil mingit alust sekkuda sellelaadsesse tegevusse.

Küsimuse peale, kas bussifirmad võisid koosviibimiselpalga teemadel arutleda, vastas Juhan Põldroos, et tööjõuturule konkurentsiameti õigused ettevõtete üle ei laiene. „Ei ole võimalik midagi ette võtta,“ lausus konkurentsiametitranspordi, ehituse, finantsteenuste, kultuuri ja hariduse alajuhataja Juhan Põldroos.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077