29. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nissan X-Trail sai Euro NCAPi ohutustestis neli tärni

Nissan X-Trail pälvis Euroopa uute autode kokkupõrketestis (Euro NCAP) nii täiskasvanute, laste kui ka reisijate ohutuse eest neli tärni viiest.

Mõned kuud tagasi viis Nissani Qashqaiautode turvastandardid täiesti uuele tasemele, saavutas Euro NCAP turvatestis täiskasvanud reisijate ohutuse osas kõigi aegade kõrgeima skoori. Nüüd oli X-Traili kord pälvida hea tulemus laste ohutuse kategoorias - saavutatud 43 punkti tähistab kõigi aegade parima tulemuse kordamist.

Külgkokkupõrke ja posti rammimise testis sai X-Trail maksimumpunktid ka täiskasvanute ohutuse eest. Jaapanis Kyushu tehases valmival Nissani X-Trailil on rikkalik aktiiv- ja passiivne turvavarustus, mille hulka kuuluvad nii eesmised turvapadjad, külgturvapadjad kui ka turvakardinad.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077