29. november 2007
Jaga lugu:

Nissan X-Trail sai Euro NCAPi ohutustestis neli tärni

Nissan X-Trail pälvis Euroopa uute autode kokkupõrketestis (Euro NCAP) nii täiskasvanute, laste kui ka reisijate ohutuse eest neli tärni viiest.

Mõned kuud tagasi viis Nissani Qashqaiautode turvastandardid täiesti uuele tasemele, saavutas Euro NCAP turvatestis täiskasvanud reisijate ohutuse osas kõigi aegade kõrgeima skoori. Nüüd oli X-Traili kord pälvida hea tulemus laste ohutuse kategoorias - saavutatud 43 punkti tähistab kõigi aegade parima tulemuse kordamist.

Külgkokkupõrke ja posti rammimise testis sai X-Trail maksimumpunktid ka täiskasvanute ohutuse eest. Jaapanis Kyushu tehases valmival Nissani X-Trailil on rikkalik aktiiv- ja passiivne turvavarustus, mille hulka kuuluvad nii eesmised turvapadjad, külgturvapadjad kui ka turvakardinad.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee