27. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sebe koondab Tartus töötajaid

Bussifirma Sebe likvideerib osa oma Tartu remonditöökojast, koondades kümmekond inimest, juhatuse esimees ei välista ka edasisi koondamisi.

Sebe juhatuse esimehe Riivo Seppari sõnul vähendas ettevõte GoBusi territooriumil asuvat rendipinda 500 ruutmeetri jagu. „Ehitasime endale uue, 700ruutmeetrise töökoja Kose valda oma kinnistule ja seetõttu kolivad kerekeevitustööd üle Kosele,“ vahendas Seppari sõnu postimees.ee.

Tema sõnul tegi ettevõte tartlastele pakkumise hakata Kosel tööl käima. „Need, kes ei soovinud sinna minna, koondasime ära,“ lausus ta.

Seppari andmetel koondatakse 1. jaanuarist kuus meest, osa lahkus aga osakonnast omal algatusel.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077