23. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Läti avas piiriületust ootavate veokite jaoks spetsiaalse ooteriba

Eile avati Lätis Terehove piiripunktis 9,7kilomeetrine veoautode ooteriba, mis mahutab 750 veokit.

Uue ooteribaga loodetakse taastada kohalike elanike tavapärane elukeskkond, vahendas BBN. Tänu uuele reale saab Ludza-Terehova maanteel vabamalt liigelda.

Läti Transpordiminister Ainars Slesersi sõnul saavad ka kohalikud elanikud pöörduda tagasi oma igapäevase elukorralduse juurde. Ministeerium jätkab tööd, et lahendada piiril olevad probleemid. Plaanis on juurde ehitada ja renoveerida Läti- Venemaa vahelisi piiripunte ning laiendada nende juures olevaid parkimiskohti.

Samasugune ooteriba on plaanis rajada ka Ludza-Nirza maanteele.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077