23. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aastaid Eesti Raudtee omanik olnud Jarvise aktsia kukkus 75 protsenti

Suurbritannia transpordiettevõte Jarvis aktsia hind kukkus eile Londoni börsil kasumihoiatuse tõttu 75 protsenti 20 Suurbritannia pennini.

Vaid kaheksa nädalat tagasi andis aastatel 2001 kuni 2004 Eesti Raudtee omanikeringi kuulunud Jarvis nn positiivse kasumihoiatuse. Eile teatati, etkasum tuleb ikkagi allapoole ettevõtte juhtkonna ootusi, kirjutas Financial Times.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077