20. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EasyJeti aastakasum kasvas 62 protsenti

Ka Tallinna lendava odavlennufirma EasyJeti majandusaasta kasum kasvas aastaga 62 protsenti, kuna ettevõte kärpis kulusid ning sai ärireisijad oma lennuliine kasutama, vahendas Bloomberg.

Ettevõtte aastakasum kasvas 94,1 mln naelalt 152,3 mln naelani ehk 22,64 pennilt aktsia kohta 35,58 pennini. Analüütikud ootasid kasumiks 150,7 mln naela. Ettevõtte käive kasvas 11 protsenti, 1,8 mld naelani.

EasyJet saavutas kulude kokkuhoiu tänu uuele lennukihooldusetehingule ja parematele tingimustele Airbusi lennukite ostmisel.

EasyJet vedasd majandusaastal 37,2 mln reisijat, mida oli 13 protsenti mullusest enam.

EasyJeti aktsia hind on tänavu langenud 5,4 protsenti, vähendades ettevõte turuväärtust 2,43 miljardi naelani. Konkurendi Ryanairi aktsia on seevastu tõusnud 5,8 protsenti, viies ettevõtet turuväärtuse 7,36 miljardi naelani.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077