16. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Fiat 500 sai Euroopa aasta autoks

Euroopa aasta auto 2008 tiitli võitis Fiat 500, teatas autoajakiri Automotive News Europe.

Fiat võitis teisele kohal tulnud Mazda 2 eest 60 häälega, kolmandal kohal oli Ford Mondeo, vahendas Tarbija 24.

Konkursil osales 32 mudelit, mille seast valisid võitja 22 Euroopa riigi ajakirjanikud. Ametlikult teatatakse võitja 19. novembril.

Fiat 500 tunnistati parima kerega autoks ka iga-aastaselt üleeuroopaliselt konkursilt EuroCarBody 2007. Fiat 500 toodi müügile selle aasta juulis ja esimeste nädalatega müüdi Itaalias ja Prantsusmaal üle 50 000 auto.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077