15. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saksamaa rongijuhid nõuavad streikides 30% palgatõusu

Rongijuhtide streigi tõttu on Saksamaal seiskunud tänased reisid üle riigi, kuna töötajad laiendasid streiki ka reisirongidele, kirjutas CNN.

Kuna kõik rongireiside teenused on Saksamaal seiskunud, on töölesõitjad surunud ennast kohalikesse trammidesse ja bussidesse või kasutavad oma autosid, tekitades liiklusummikuid. Deutsche Bahn, mis juhib Saksamaa raudteid, organiseeris asendusteenindustöödeks 500 lisabussi.

30000-liikmeline rongijuhtideliit alustas streiki eile, nõudesDeutsce Bahnilt30% palgatõusu. Praegune streik on seni rongijuhtide suurim tööseisak Saksamaal.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077