15. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Alkoholijoobes 17aastane lubadeta juht keeras auto üle katuse

15. novembril kella 01.50 ajal toimus liiklusõnnetus Harjumaal Saue vallas, Valingu – Jõgisoo tee 2. kilomeetril, kus sõiduauto Ford Scorpio, mida juhtis alkoholijoobes ja juhtimisõiguseta 17-aastane noormees, sõitis teelt välja ja rullus üle katuse. Kaassõitja 16-aastane noormees toimetati vigastusega PERH Mustamäe korpusesse.

14. novembril kella 17.23 ajal toimus liiklusõnnetus Viljandimaal Karksi vallas, Imavere – Viljandi –Karksi-Nuia tee 71. kilomeetril, kus sõiduauto MB A160, mida juhtis Anne (s 1964), sõitis otsa teele jooksnud põdrale. Kokkupõrke tagajärjel paiskus sõiduauto vastassuunavööndisse, libises teelt välja kraavi ning rullus üle katuse. Juht toimetati põrutustega Viljandi haiglasse ning peale esmaabi andmist lubati kodusele ravile.

Ärandatitumesinine 2001. aasta Audi A6 AvantnumbrigaMGC2001 ja roheline 1989. aasta Audi 80numbriga TDM1989.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077