7. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Purjus juht tüüris oma auto seisvale sõidukile otsa

6. novembril kella 18.55 ajal toimus liiklusõnnetus Ida-Virumaal Mäetaguse vallas Pagari külas, Jõhvi – Tartu maantee 12. kilomeetril, kus sõiduauto Opel Rekord, mida juhtis alkoholijoobes Vello (s 1952), sõitis otsa teepeenral seisvale sõiduautole Ford Mondeo, mida juhtis Aime (s 1940).

Mõlemad juhid ja Fordis viibinud 17-aastane neiu toimetati vigastustega Ida-Viru Keskhaiglasse, Fordi juht ja kaassõitja lubati kodusele ravile, Opeli juht toimetati sealt edasi TÜ Kliinikumi.

Ärandati kollane 2003. aasta Mazda 6 numbriga 567 AUZ.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077