1. november 2007
Jaga lugu:

Prostitutsiooni vahendamine võttis taksojuhilt tööloa

Pärnu taksojuht, 1955. aastal sündinud Arved, pidi tagastama Pärnu linnavalitsuse majandusosakonnale oma taksoveoloa, sest kohus karistas teda prostitutsiooni vahendamise eest nelja-aastase tingimisi vangistusega.

Pärnu maakohus mõistis Arvedi süüdi selles, et ta tänavu kevadel sõidutas prostituudina elatist teeniva naise Pärnumaale telefonitsi tellimuse esitanud mehe öeldud kohta, saades sõidu eest 1000 krooni, kirjutas Pärnu Postimees.

Toimikusse jõudis veel neli juhtumit, kus ta ühe või kaks prostituuti garaaži, hotelli ja suvemajja toimetas, teenides korra tuhat ja kahel korral kaks tuhat krooni ning ühel korral sai ta teenuse eest mobiili.

Pärnu linnavalitsuse majandusosakonna ehitusteenistuse teedespetsialisti Iirika Lehiste ütles, et need juhtumid on enamasti seotud sellega, et keegi on kohtuliku karistuse saanud või purjuspäi autojuhtimise eest juhiloata jäänud. Et aga keegi oleks pidanud taksoveoloa loovutama prostitutsiooni vahendamise tõttu, Lehiste ei mäleta.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee