1. november 2007
Jaga lugu:

Kas Toyota toob USA yuppie'de lemmiku ka Euroopasse?

Toyota Ameerika noored ja modernsed linnainimesed on tuttavad sellise margiga naguScion, mida siinpool suurt lompi ei müüda.

Bränd keskendub noortele, modernsetele linnainimestele, kel raha väga palju pole. Automedia spetsialistid pakuvad viimaste piltide põhjal seda, et kas Toyota on peatselt seda marki tutvustamas ka “vanale maailmale” või toob lihtsalt mõned mudelid sealt Toyota nime all siin müüki.

Fotograafid tabasid Austria Alpidest testimiselt Scioni viimase mudeli XD, mis paistab Euroopa konfiguratsioone saavat. Pakkudes, et Toyota ei vaheta välja mootorit, mida mudelile pakutakse Ameerikas, tuleb auto kapoti alla 1,8 liitrine bensiinimootor. Mingit õiget aimdust pole, millal selle mudeli kohta avalikkus selguse saab, kuid õige koht oleks selleks 2008. aasta sügisene Pariisi autonäitus.

picturegallery.356220c2-5d44-4435-930f-992f3914c001

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee