29. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Liitri bensiini saab odavaimalt 34 sendiga

34 senti bensiiniliitri eest tundub võimatu? Aga just nii palju maksab see Venetsueelas, kus president Hugo Chavez püüab läbi viia sotsrevolutsiooni.

Venetsueelale järgnevad Iraan 1,2 krooni ja Saudi-Araabia 1,3 krooniga, nähtub Reutersi uuringust. Samast edetabelist selgub, et Euroopa Liidu odavaim bensiin on müügil just Eestis, kus liiter bensiini maksab 13,4 krooni. Tõsi, reitingus pole arvestatud uusliikmeid Rumeeniat ja Bulgaariat.

Huvitavalt kombel on bensiiniliiter USAs odavam kui Venemaal ja Kasahstanis, vastavalt 8,2, 8,5 ja 8,7 krooni liiter.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077