26. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Masinist jäi metroorongi kabiinis magama

Komsomolskaja Pravda kirjutab, et eile jäi masinist Moskva metroorongi kabiinis magama ning sõitis peatusest mööda.

Peatusse jõudnud rong kihutas edasi umbes 35 meetrit, kuni automaatika ta seiskas. Järsust pidurdamisest ärkas ka Popovi-nimeline masinist üles ning asus jälle rongi juhtima. Ta teatas juhtunust dispetšerile ning sõitis kenasti edasi. Mis metroopeatuses asi juhtus, seda ajaleht ei täpsusta.

Metroorongide sõidugraafik masinisti magamajäämise tõttu sassi ei läinud. Ei tuvastatud ka seda, et masinist oleks joobes olnud, samas viiakse ta nüüd masinisti kohalt üle masinisti abiks.

Popovi kolleeg ütles ajakirjanikele, et masinistid uinuvad tööpostil üks-kaks korda aastas. Seda põhjustab hapniku vähesus maaalustes tunnelites.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077