22. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna lennujaam alandas maandumistasusid

Tallinna lennujaama juht Rein Loik ütles aripaev.ee-le, et lennujaama nõukogu otsustas maandumistasusid alandada 170 kroonilt 155 kroonile.

Loik loodab, et uued tasud on atraktiivsemad kui vanad.

„Maandumistasude langetamine ei ole seotud oletatava Ryanairi survega ega ühegi konkreetse lennufirma tingimustega oma Tallinnaga seotud lennutegevuse aktiviseerimiseks. Maandumistasu langetamise põhimotiiv on eelkõige seotud Tallinna Lennujaama nn ärikeskkonna kui sellisega,“ ütles lennujaama turundusdirektor Eduard Tüür.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077