19. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mutli: munitsipaalpolitsei suurest soovist jääb üksi väheks

Tallinna abilinnapea Jaanus Mutli sõnul ei ole praegu linnal plaanis parkimiskorraldust muuta.

„Kindlasti ei saa tänasel päeval rääkida tasulise parkimise korraldamise üleandmisest ei munitsipaalpolitseile ega ka mõnele teisele linna ametile, sest linnal on kuni 2011. a kehtiv leping G4S Eesti ASiga. See saab kõne alla tulla alles peale lepingu lõppemist, kuid enne peab seda igakülgselt analüüsima, kas selle tulemusena linn saavutaks parema kvaliteedi ja kas see oleks ka rahaliselt odavam, kui seda linn ise korraldab,“ selgitas Mutli.

Tema sõnul oli linna parkimiskorraldus vajalik erakätesse anda, kuna enne seda oli linnas parkimise korralduses palju korralagedust.

„Asja teine pool on see, millest räägib munitsipaalpolitseiameti juht Kaimo Järvik ja see seondub parkimiskorra rikkujatega (haljasalad, kõnniteed jne). Kuid ka selles osas alles arutelud käivad ja ühtegi otsust tehtud ei ole. Küll on see täna ’munitsipaalpolitsei suur soov, aga sellest ainuüksi jääb väheks. Sellega peaks saavutatama ka uus kvaliteet,“ märkis Mutli.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077