19 oktoober 2007
Jaga lugu:

Mutli: munitsipaalpolitsei suurest soovist jääb üksi väheks

Tallinna abilinnapea Jaanus Mutli sõnul ei ole praegu linnal plaanis parkimiskorraldust muuta.

„Kindlasti ei saa tänasel päeval rääkida tasulise parkimise korraldamise üleandmisest ei munitsipaalpolitseile ega ka mõnele teisele linna ametile, sest linnal on kuni 2011. a kehtiv leping G4S Eesti ASiga. See saab kõne alla tulla alles peale lepingu lõppemist, kuid enne peab seda igakülgselt analüüsima, kas selle tulemusena linn saavutaks parema kvaliteedi ja kas see oleks ka rahaliselt odavam, kui seda linn ise korraldab,“ selgitas Mutli.

Tema sõnul oli linna parkimiskorraldus vajalik erakätesse anda, kuna enne seda oli linnas parkimise korralduses palju korralagedust.

„Asja teine pool on see, millest räägib munitsipaalpolitseiameti juht Kaimo Järvik ja see seondub parkimiskorra rikkujatega (haljasalad, kõnniteed jne). Kuid ka selles osas alles arutelud käivad ja ühtegi otsust tehtud ei ole. Küll on see täna ’munitsipaalpolitsei suur soov, aga sellest ainuüksi jääb väheks. Sellega peaks saavutatama ka uus kvaliteet,“ märkis Mutli.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Hedi Meigas
Hedi MeigasSündmusedTel: 5384 5159hedi.meigas@aripaev.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee