19. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Abilinnapea: harjuge liiklusummikutega

Tallinna abilinnapea Deniss Boroditš ütles tänasel online-intervjuul, et tallinlastel tuleb igapäevaste ummikutega harjuda, kui nad tahavad elada euroopalikus pealinnas.

"Meie linna tekib üha rohkem ja rohkem autosid," ütles Boroditš. Tallinn ehitati tunduvalt väiksema transpordimahu jaoks. Olemasoleva linna struktuuri tõttu saab ummikuid mõjutada väga vähe.

Kvartalisiseste teede remondiks eraldas linn tänavu 10 miljonit krooni ja ehkki see raha on juba ära kasutatud, pole liikluse üldpildis suuri muutusi märgata.

Boroditš soovitas linnatänavatel vähem isikliku autoga sõita. „Kui me nendega (ummikutega – toim.) ei lepi, koligem maale,“ sõnas Boroditš jalisas, et linn teeb omalt poolt kõik, et olukord ei muutuks veelgi hullemaks.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077