17. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

SAS hakkab lendama uute Boeingutega

SAS Scandinavian Airlines teatas, et plaanib soetada kaks uue generatsiooni lennukit Boeing 737-800.

Uued lennukid hakkavad lendama Skandinaavia-sisestel ja Euroopa liinidel. SASi uued lennukid on varustatud kütusesäästliku lahendusega Blended Winglets, mis vähendavad õhukeeriseid tiivaotstel, teatas ettevõte.

"SASil on ambitsioonikas eesmärk tugevdada oma positsioone Põhja-Euroopas. Nende lennukitega saame me suurendada oma lendude arvu ja lisada uusi liine ning teenindada paremini meie reisijaid," ütles SAS Grupi president Mats Jansson, lisades, "Me oleme pikka aega olnud keskkonnateadlikud ja seetõttu on Boeingu tegevus 737 lennukite õhuheitmete vähendamisel meile väga meelt mööda."

SAS Grupil on lennukipargis kokku 88 Boeing 737 tüüpi lennukit. Kaks uut 737-700 lisandusid SASi Norra ettevõttele käesoleval aastal.

Kaks lennukit Boeing 737-800 antakse SASile üle aastal 2009.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077