17. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Narva Line jääb paremaid aegu ootama

Sillamäe-Kotka liinil tegutseva Narva Line’i omanik Saaremaa Laevakompanii nõukogu esimees Vjatšeslav Leedo ütles liini sulgemist kommenteerides, et ettevõte jääb võimalikke muudatusi ootama.

„Ettevõtted (Narva Line ja Narva Line Finland – toim.) jäävad passiivselt tegutsema, neile jäävad suuresti esindusfunktsioonid. Jälgime võimalikke nii poliitilisi kui majanduskeskkonnas toimuvaid muudatusi. Uute liinide osas mingeid otsuseid tehtud ei ole,“ ütles Leedo, lisades, et hetkel on prioriteet tuua uus kvaliteet mandri ja saarte vahelistele liinidele.

Leedo sõnul saab kogu Sillamäe-Kotka liinil töötanud Vironia meeskond ja teenindav personal tööd Saaremaa Laevakompaniis. „Häid inimesi on igal pool vaja,“ märkis ta. Laev ise jääb esialgu Sillamäe sadamasse.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077