17. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maavalitsus: Kotka liiniga kaob Ida-Virumaalt merevärav

Ida-Viru maavalitsuse avalike suhete nõunik Anti Ronk leiab, et Sillamäe-Kotka liini sulgemisega kaob maakonnast oluline transpordiühendus.

„Loomulikult on sellest kahju! Sillamäe sadam ja suletav liin on Ida-Virumaa merevärav, mis liini sulgemisega kaob,“ märkis Ronk. Temas sõnul hakkavad maakonna ettevõtjad, ennekõike turismi- ja majutusfirmad, puudust tundma.

Samas usub Ronk, et loodus tühja kohta ei salli, mistõttu võib loota, et liinile tuleb uus operaator.

„Olen meediast kuulnud, et üks Soome ettevõte plaanib samale liinile tulla,“ meenutas ta.

Virumaa Teataja kirjutas augustis, et Kotka ja Eesti vahele tahab laevaliini luua Soome laevafirma Stella Company Group.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077