15. oktoober 2007
Jaga lugu:

Loik: peame paljude ettevõtetega läbirääkimisi uute lennuliinide asjus

Tallinna lennujaama juht Rein Loik ütles aripaev.ee-le, et Ryanair on huvi tundnud Tallinnasse lendamise vastu ja lennujaam on huvitatud sellest, et nad siia lendaksid.

„Me peame paljude ettevõtetega läbirääkimisi uute lennuliinide asjus, kokkulepped sõltuvad sellest, kuidas lennud graafikuuse sobivad, kas on sobivaid lennukeid, kuidas firmad turusituatsiooni hindavad jne. Muude firmade hulgas on Tallinnasse lendamise vastu huvi tundnud Ryanair, kuid konkreetne kokkulepe puudub ja järgmisel aastal nad siia lendama tõenäoliselt ei hakka,“ selgitas ta.

Loik kinnitas ka plaani alandada lennujaamatasusid. „Seda ei tehta Ryanairi pärast, vaid kõigile ettevõttele kehtivad ühtsed tasud,“ lisas ta. Tallinna lennujaama nõukogu otsustab lennujaama tasude saatuse reedel.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee