15. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Loik: peame paljude ettevõtetega läbirääkimisi uute lennuliinide asjus

Tallinna lennujaama juht Rein Loik ütles aripaev.ee-le, et Ryanair on huvi tundnud Tallinnasse lendamise vastu ja lennujaam on huvitatud sellest, et nad siia lendaksid.

„Me peame paljude ettevõtetega läbirääkimisi uute lennuliinide asjus, kokkulepped sõltuvad sellest, kuidas lennud graafikuuse sobivad, kas on sobivaid lennukeid, kuidas firmad turusituatsiooni hindavad jne. Muude firmade hulgas on Tallinnasse lendamise vastu huvi tundnud Ryanair, kuid konkreetne kokkulepe puudub ja järgmisel aastal nad siia lendama tõenäoliselt ei hakka,“ selgitas ta.

Loik kinnitas ka plaani alandada lennujaamatasusid. „Seda ei tehta Ryanairi pärast, vaid kõigile ettevõttele kehtivad ühtsed tasud,“ lisas ta. Tallinna lennujaama nõukogu otsustab lennujaama tasude saatuse reedel.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077