13. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lehtede kanne hilineb trükimasina rikke tõttu

Eesti Post teatas, et laupäevane lehetede kanne hilineb trükimasina rikke tõttu trükikojas Kroonpress.

Trükimasina rikke tõttu ei jõua tõenäoliselt enamik Kroonpressi trükikojas trükitavad maakonnalehti laupäeval lugejateni, hilineb ka Postimehe ja SL Õhtulehe kojukanne.Piirkondades, kus täna leht kohale ei jõua, toimetatakse see kätte esmaspäeval.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077