12. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Copterline’i õnnetus viis kolmanda kohtulahinguni

2005. aasta augustis Soome lahel alla kukkunud Copterline’i õnnetus viis USAs juba kolmanda kohtulahinguni.

Kahjunõudega on kohtusse pöördunud õnnetuses hukkunud reisija, Soome Tööinspektsiooni juhi Matti Kopperi pärijad, kirjutas Helsingin Sanomat.

Esimese kohtuasja algatas õnnetusse sattunud kopteri omanik Copterline, teise kopteri pilootide omaksed ja kolmanda nüüd reisija lähedased. Kõigis kolmes kohtuasjas on hagejad vastamisi helikopteri tootja Sikorsky ja selle allhankijatega.

Sikorsky on öelnud, et maksis helikopteriõnnetuses hukkunute omastele kompensatsiooni. Detailidest räägitud ei ole, kuid Kopperi pärijad ei ole sellest ilmselt osa saanud.

Copterline’i helikopteriõnnetuses hukkus 14 inimest.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077