11. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maailmameister Fernando Alonso andis Itaalia kohtus tunnistusi

ANSA teadeteagentuuri kohaselt käis valitsev vormel-1 maailmameister Fernando Alonso sel nädalal Itaalias Modenas tunnistusi andmas, ikka vanas McLareni ja Ferrari spionaažiskandaali asjus.

FIA on selles küsimuses oma otsuse langetanud ning asi on lõpuni käsitletud, kirjutas Eesti Päevaleht. Ent Ferrari on Itaalias sisse andnud tsiviilhagi oma endise peamehaaniku Nigel Stepney vastu, väites, et Stepney on loovutanud salajast tehnilist teavet McLareni endisele peakonstruktorile Mike Coughlanile.

Itaalia prokuröri meelest tunnistab seda fakti Alonso ja McLareni testisõitja Pedro de la Rosa elektrooniline kirjavahetus. Selle kohta Alonso – kes pole protsessis süüdistatav, vaid tunnistaja – selgitusi andiski.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077