• 11.10.07, 14:55
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Gräzin: mul on riigikogu kõige odavam auto

Reformierakondlane ja riigikogu liige Igor Gräzin leiab, et see pole paha, kui riigikogu liige mõne ärimehe autot kasutab, aga seda tuleks deklareerida. Gräzini enda auto ontema arvates riigikogu odavaim.
"Ma kasutan oma enda liisitud autot, Chevrolet Lacettit, mis maksab ligikaudu 165 000 krooni," vastas Gräzin aripaev.ee päevaküsimusele "Kelle autoga te sõidate?". Reformierakondlane lisas, et tõenäoliselt on see riigikogu liikmete autopargiskõige odavam auto.
Gräzin pole ka mõelnud variandile, et endale kallim auto osta. "Ma ei ole kõige õigem inimene, kellelt seda küsida. Mul on palju nõrkusi, aga autod nende hulka ei kuulu. Ma isegi kardan autosid," rääkis ta.
Gräzini sõnul peaks riigikogu liige, kes kasutab ärimehe autot, seda deklareeima. See pole paha, aga see peaks teada olema. See on kahtlemata hüve, mis tekitab huvi ja inimesed peaksid teadma sellest," kommenteeris ta.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele