11. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aasta auto finalistid selgunud

Äripäeva autorubriigison sees selleaastase Aasta Auto finalistid.

Eesti autoajakirjanikud valisid aasta jooksul meil müügile jõudnud autodest välja kuus, kes osalevad viimases hääletusvoorus.

Konkurss ei piirdu vaid Aasta Auto valimisega, vaid valitakse ka Rahvaauto. Ka Äripäeva lugeja saab sel aastal Rahvaauto hääletusel oma hääle anda ja seda juba alates tulevast teisipäevast aadressil www.ap3.ee.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077